L-Glutamin

L-Glutamin

L-Glutamin L-2-Aminoglutaraminsyre BESKRIVELSE L-Glutamin forekommer som hvide krystaller eller et krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand og praktisk talt uopløseligt i alkohol og i ether. Dens løsninger er syrlige til lakmus. Det smelter med nedbrydning ved ca. 185 °. Funktion Næringsstof. KRAV ...

Produktdetaljer

L-Glutamin

L-2-aminoglutaraminsyre


BESKRIVELSE

L-Glutamin forekommer som hvide krystaller eller et krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand og praktisk talt uopløseligt i alkohol og i ether. Dens løsninger er syrlige til lakmus. Det smelter med nedbrydning ved ca. 185 °.


Funktion Næringsstof.


KRAV

Identifikation Det infrarøde absorptionsspektrum for prøven udviser kun maxima ved de samme bølgelængder som dem af et typisk spektrum som vist i afsnittet om infrarødspektra under anvendelse af de samme betingelser som specificeret deri.

Assay Ikke mindre end 98,5% og ikke over 101,5% C5H10N203 beregnet på tørret basis.

Bly Ikke over 5 mg / kg.

Tab ved tørring Ikke over 0,3%.

Optisk (specifik) rotation [a] 20 °: Mellem + 6,3 ° og

+ 7,3 °, beregnet på tørret basis.

Restkoncentration ved antændelse Ikke mere end 0,1%.


TESTS

Analyse Opløs ca. 150 mg prøve, der tidligere er tørret ved 105 ° C i 3 timer og vejes nøjagtigt i 3 ml myresyre og 50 ml iseddikesyre og titreres med 0,1 N perchlorinsyre, hvor endepunktet potentiometrisk bestemmes.

Forsigtig: Håndter perchlorinsyre i en passende dampplade.

Udfør en tom bestemmelse (se generelle bestemmelser), og foretag enhver nødvendig korrektion. Hver milliliter 0,1 N perchloridsyre svarer til 14,62 mg C5H10N203.

Blybestemmelse som angivet under Lead Limit Test, Appendix IIIB, ved anvendelse af en prøveopløsning udarbejdet som angivet for organiske forbindelser og 5 μg bly (Pb) ion i kontrollen.


Hot Tags: l-glutamin, lægemidler, materiale, sundhed, pakke, mad, rabat, pris, på lager, gratis prøve

Undersøgelse

Du kan også lide