L-Glutaminsyre Hydrochlorid

L-Glutaminsyre Hydrochlorid

L-glutaminsyrehydrochlorid 2-aminopentandisyrehydrochlorid BESKRIVELSE L-glutaminsyrehydrochlorid forekommer som et hvidt krystallinsk pulver. Et gram opløses i ca. 3 ml vand. Det er næsten uopløseligt i alkohol og i ether. Dens løsninger er syrlige til lakmus. Funktionssalt ...

Produktdetaljer

L-Glutaminsyre Hydrochlorid

2-aminopentandisyrehydrochlorid


BESKRIVELSE

L-glutaminsyrehydrochlorid forekommer som et hvidt krystallinsk pulver. Et gram opløses i ca. 3 ml vand. Det er næsten uopløseligt i alkohol og i ether. Dens løsninger er syrlige til lakmus.


Funktion Salt erstatning; smagsstoffer; næringsstof.


KRAV

Identifikation Det infrarøde absorptionsspektrum for prøven udviser relative maxima ved de samme bølgelængder som dem af et typisk spektrum som vist i afsnittet om infrarød spektra under anvendelse af de samme testbetingelser som specificeret deri. Assay Ikke mindre end 98,5% og ikke over 101,5% C5H9NO4 · HC1 beregnet på tørret basis.

Bly Ikke over 5 mg / kg.

Tab ved tørring Ikke over 0,5%.

Optisk (specifik) rotation [a] 20 °: Mellem + 25,2 ° og

+ 25,8 °, beregnet på tørret basis.

Rest ved tænding Ikke over 0,25%.


TESTS

Analyse Opløs ca. 100 mg prøve, der tidligere er tørret ved 80 ° C i 4 timer og nøjagtigt vejet i 0,5 ml vand, tilsæt nøjagtigt 15,0 ml 0,1 N perchlorinsyre og opvarm på et vandbad i 30 minutter.

Forsigtig: Håndter perchlorinsyre i en passende dampplade.

Efter afkøling tilsættes 45 ml iseddikesyre og titreres overskuddet af perchlorinsyre med 0,1 N natriumacetat og bestemmer endepunktet potentiometrisk. Udfør en tom bestemmelse (se generelle bestemmelser), og foretag enhver nødvendig korrektion. Hver milliliter 0,1 N perchlorinsyre svarer til 18,36 mg C5H9NO4 · HCI.

Blybestemmelse som angivet under Lead Limit Test, Appendix IIIB, ved anvendelse af en prøveopløsning udarbejdet som angivet for organiske forbindelser og 5 μg bly (Pb) ion i kontrollen. Tab ved tørring Bestem som angivet under tab ved tørring, tillæg IIC, tørring af en prøve ved 80 ° i 4 timer.

Optisk (specifik) rotation Bestem som angivet under Optisk (specifik) rotation, tillæg IIB, ved anvendelse af en opløsning indeholdende 10 g prøve i tilstrækkelig 2 N saltsyre til opnåelse af 100 ml.

Tab ved tørring Bestem som angivet under tab ved tørring, tillæg IIC, tørring af en prøve ved 105 ° i 3 timer.

Optisk (specifik) rotation Bestem som anført under Optisk (specifik) rotation, tillæg IIB, ved anvendelse af en opløsning indeholdende 4 g af en tidligere tørret prøve i tilstrækkeligt vand til at gøre 100 ml.

Restkoncentration ved tænding Bestem som angivet under Residue on Ignition, Appendix IIC, antændelse af en 1 g prøve.


Emballage og opbevaring Opbevares i vellukkede, lysbestandige beholdere.


Hot Tags: l-glutaminsyre hydrochlorid, lægemidler, materiale, sundhed, pakke, mad, rabat, pris, på lager, gratis prøve

Undersøgelse

Du kan også lide