L-Arginin

L-Arginin

L-Arginin L-2-Amino-5-guanidinovalerinsyre C6H14N4O2 Formelvægt 174,20 CAS: [74-79-3] BESKRIVELSE L-Arginin forekommer som hvide krystaller eller som et hvidt krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand, uopløseligt i ether og svagt opløseligt i alkohol. Det er stærkt alkalisk, og dets vand solu -...

Produktdetaljer

L-Arginin

L-2-amino-5-guanidinovalerinsyre


C6H14N4O2

Formelvægt 174,20

CAS: [74-79-3]


BESKRIVELSE

L-Arginin forekommer som hvide krystaller eller som et hvidt krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand, uopløseligt i ether og svagt opløseligt i alkohol. Det er stærkt alkalisk, og dets vandopløsninger absorberer kuldioxid fra luften.


Funktion Næringsstof.


KRAV

Identifikation Det infrarøde absorptionsspektrum for prøven udviser relative maxima ved de samme bølgelængder som dem af et typisk spektrum som vist i afsnittet om infrarød spektra under anvendelse af de samme testbetingelser som specificeret deri.


Assay Ikke mindre end 98,5% og ikke over 101,5% C6H14N4O2 beregnet på tørret basis.

Bly Ikke over 5 mg / kg.

Tab ved tørring Ikke over 1,0%.

Optisk (specifik) rotation [a] 20 °: Mellem + 26,0 ° og

+ 27,9 °, beregnet på tørret basis eller [a] 25 °: Mellem

+ 25,8 ° og + 27,7 °, beregnet på tørret basis.

Restkoncentration ved antændelse Ikke over 0,2%.


TESTS

Analyse Opløs ca. 200 mg prøve, vejes nøjagtigt i 3 ml myresyre og 50 ml iseddikesyre, tilsættes 2 dråber krystalviolet TS og titreres med 0,1 N perchlorinsyre til et grønt slutpunkt eller indtil den blå farve forsvinder fuldstændig. Hver milliliter 0,1 N perchlorinsyre forbruges i assayet svarer til 8,710 mg C6H14N4O2.


Forsigtig: Håndter perchlorinsyre i en passende dampplade.

Blybestemmelse som angivet under Lead Limit Test, Appendix IIIB, ved anvendelse af en prøveopløsning udarbejdet som angivet for organiske forbindelser og 5 μg bly (Pb) ion i kontrollen. Tab ved tørring Bestem som angivet under tab ved tørring, tillæg IIC, tørring af prøven ved 105 ° i 3 timer.

Optisk (specifik) rotation Bestem som beskrevet under Optisk (specifik) rotation, tillæg IIB, ved anvendelse af en opløsning indeholdende 8 g af en tidligere tørret prøve i tilstrækkelig 6 N saltsyre til opnåelse af 100 ml.

Restkoncentration ved tænding Bestem som angivet under Residue on Ignition, Appendix IIC, antændelse af en 1 g prøve.


Emballage og opbevaring Opbevares i vellukkede, lysbestandige beholdere.


Hot Tags: l-arginin, lægemidler, materiale, sundhed, pakke, mad, rabat, pris, på lager, gratis prøve

Undersøgelse

Du kan også lide