DL-serin

DL-serin

DL-Serin DL-2-Amino-3-hydroxypropansyre BESKRIVELSE DL-Serin forekommer som hvide krystaller eller krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand, men uopløseligt i alkohol og i ether. Det smelter med dekomponering ved ca. 246 ° under anvendelse af et lukket kapillærrør og et forvarmet bad til 225 °. Det er...

Produktdetaljer

DL-serin

DL-2-Amino-3-hydroxypropansyre


BESKRIVELSE

DL-Serin forekommer som hvide krystaller eller krystallinsk pulver. Det er opløseligt i vand, men uopløseligt i alkohol og i ether. Det smelter med dekomponering ved ca. 246 ° under anvendelse af et lukket kapillærrør og et forvarmet bad til 225 °. Det er optisk inaktivt.


Funktion Næringsstof.


KRAV

Identifikation Det infrarøde absorptionsspektrum for prøven udviser relative maxima ved de samme bølgelængder som dem af et typisk spektrum som vist i afsnittet om infrarød spektra under anvendelse af de samme testbetingelser som specificeret deri. Assay Ikke mindre end 98,5% og ikke over 101,5% C3H7NO3 beregnet på tørret basis.

Bly Ikke over 5 mg / kg.

Tab ved tørring Ikke over 0,3%.

Restkoncentration ved antændelse Ikke mere end 0,1%.


TESTS

Analyse Opløs ca. 200 mg prøve, nøjagtigt vejet, i 3 ml myresyre og 50 ml iseddikesyre. Titrere med 0,1 N perchlorinsyre i iseddikesyre, hvor endepunktet potentiometrisk bestemmes.

Forsigtig: Håndter perchlorinsyre i en passende dampplade.

Udfør en tom bestemmelse (se generelle bestemmelser), og foretag enhver nødvendig korrektion. Hver milliliter 0,1 N perchloridsyre svarer til 10,51 mg C3H7NO3.


Hot Tags: dl-serine, lægemidler, materiale, sundhed, pakke, mad, rabat, pris, på lager, gratis prøve

Undersøgelse

Du kan også lide