I 2008 blev Wuhan Grand Hoyo Co., Ltd. oprettet på grundlag af Wuhan University Biotechnology Corporation ejes af Wuhan University. I 2008 blev det erhvervet af Grand Pharmaceutical (China) Group Co., Ltd. Nu er Grand Pharmaceutical (China) Group Co., Ltd. og Wuhan University to største aktionærer.


Baseret på Sci / Tech Achievements og assistancer af College of Life Sciences i Wuhan University og Hubei Amino Acid Engineering og Technological Research Center, dedikerer virksomheden til at producere aminosyre og dets derivater, og at fremme industrialisering af biomedicinske højteknologiske resultater ved omfattende ved anvendelse af flere bioteknologier, såsom genteknologi, fermenteringsteknik, enzymteknik, chiral separation og chromatografisk separation mv.


Med et stramt og perfekt kvalitetssikringssystem er virksomheden certificeret ISO 9001, OHSAS18000, FSSC22000, SCBC Quality Certification Center, Fødevarekvalitet certificering af US FDA, GMP af CFDA, Korea GMP, EU GMP og har erhvervet COS af acetylcystein og Carbocisteine fra EDQM, det har også godkendt af KOSHER og HALAL.


Kvaliteten af produkterne opfylder avancerede internationale og indenlandske standarder som USP, BP, EP, AJI, FCC CP og lignende. Virksomheden er blevet godkendt og regelmæssigt revideret af Merck, Zambon, Wyeth og GuangZhouBaiyunshan Co.Ltd. og etc. Samt mange andre oversea og indenlandske berømte farmaceutiske og fødevareindustrien virksomheder.


Selskabet har licens til import og eksport virksomhed, og dens "WUBC", "WHUHOYO", " image004 "Er verdensberømte mærker på verdensmarkedet for aminosyre.


Wuhan Grand Hoyo Co., Ltd., er blevet godkendt den seneste GMP af China State Food and Drug Administration National i kinesisk aminosyreindustri, har for tiden produktionstilladelser til acetyltyrosin, acetylcystein, cysteinhydrochlorid, carbocistein, argininhydrochlorid, histidinmonohydrochlorid og Lysinhydrochlorid. Der er flere nye produktlicenser under vurdering og godkendelse.